Farklı Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılmak İsteyen Öğrencilerimize Duyuru

Yaz Okulu Hakkında Duyuru

Yaz okulunda ders almak isteyen öğrenciler, almak istedikleri ders içerik ve kredilerinin yer aldığı dilekçe ile ilgili tüm bilgileri eğitim gördükleri Bölüm Başkanlıkları’nın web sayfasında bulunan link adresi veya e-mail adreslerine online olarak başvuru yapabileceklerdir. Yaz okuluyla ilgili tüm bilgilendirmeler Bölüm Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

Öğrenciler yaz okulunda almayı düşündükleri derslerin içerik bilgilerini (onaylı olup olmadığına bakılmaksızın) yaz okuluna gideceği Üniversitenin web sayfalarından temin edeceklerdir.  Ders İçerikleri (word, pdf vb.) ile birlikte ekte yer alan “FRM-0108 Yaz Okulu Ders Alma Başvuru Formu” nu doldurup seymanur@bartin.edu.tr e-posta adresinde gönderebilirler.

Bölüm ana web sayfalarını takip ediniz.