2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyıl 2.Bölüm Kurulu Toplantısı

Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Bahar Yarıyılı, 2.Bölüm Kurulu Toplantısı Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Şeyma Nur Önal başkanlığında gerçekleştirilerek Ders Bilgi Paketleri, Ders İzlenceleri, Danışmanlık, Ders Değerlendirme Anketleri, Görevlendirmeler, Program Koordinatörlüğü, Web sayfalarının aktif kullanımı, Kalite, Stratejik Plan, Birim Faaliyet Raporları,İzinler, Öğrenci-Personel Uyum Rehberi, Etkinlik Organizayosyonu gibi başlıklarda görüş alışverişinde bulunulmuştur. Eğitim Öğretim faaliyetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi, bölüm işlerinin paylaşımı gibi konular ele alındı. Pandemi süreci ve dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verildi. İlk defa öğrenci alımı yapacak olan Engelli Bakımı ve Rehabilitasyonu Programı ve mevcut Fizyoterapi Programının yaz dönemi tanıtım süreçleri planlandı.