“21 Mart Down Sendromu Farkındalık Eğitimi” Konulu Panel Gerçekleştirildi.

“21 Mart Down Sendromu Farkındalık Eğitimi” konulu panel Bartın Üniversitesi Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü ve Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin iş birliğinde 21.03.2024 taihinde Ağdacı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç.Dr. Elif KARAHAN’ın ardından Terapi ve Rehabilitasyon bölümü öğretim elemanları Sayın Öğr. Gör. Dr. Cansu PARLAK’ın “21 Mart Down Sendromu Hakkında Bilgilendirme Sunumu” ve Sayın Öğr. Gör. Dr. Deniz Ayşegül SÖĞÜT’ün “Eğitimciler ve Öğrenciler için Özel Eğitimde Öz Belirleme Becerilerinin Geliştirilmesi” sunumları ile bilgilendirmeler yapılmıştır. Etkinliğimizde eğiticilerimizin, öğrencilerimiz ve değerli misafirlerimizin katılımı ile +1 Fark ile Down Sendromlu bireylerimizle beraber bir yaşam sürdürmemizin gerekliliği vurgulanmıştır.