“Düşünceler mi? Duygular mı?” Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı’ndan Öğr. Gör. Tuncay ÇORAK’ın moderatörlüğünde Uzm. Psk. Tuğçe YILMAZ’ın katılımıyla bireyin davranışlarını yönlendiren süreçlerin daha iyi anlaşılması için “Düşünceler mi? Duygular mı?” konulu etkinlik düzenlenmiştir. Uzm. Psk. Tuğçe YILMAZ bireyin işlevselliğini azaltıcı durumların duygular ve düşünceler temelinde nasıl ele alınması gerekliliğini aktarmış ve deneyimlerini paylaşmıştır. Bu kapsamda katılımları ve bilgilendirmeleri için konuşmacımıza teşekkür ederiz.