Fizyoterapi Programı Öğrencileri Rehabilitasyon Merkezine Sanal Tur ile Ziyaret Gerçekleştirdi

Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Fizyoterapi Programı, Öğretim Elemanı Öğr.Gör. Meryem Sevim öğrencilere sanal aktivite düzenledi. Karabük Umut Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne öğrencilerimizle sanal tur gerçekleştirdi.  Bir rehabilitasyon merkezinde olması gereken cihazlar, uygulamaların yapıldığı ortam, yapılan uygulamalar  öğrencilerimize tanıtıldı. Fzt. Utku Mert KANAL’ın desteğiyle Karabük ili Safranbolu ilçesinde bulunan GTOS terapi merkezine sanal gezi düzenledik. Öğrencilerimiz GTOS terapi merkezinde nelerin bulunduğunu, uygulamanın kimlere, nasıl yapıldığını görsel olarak deneyimlemiş oldu. Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.