'Kalp Hastalıkları Risk Faktörleri Nelerdir? Nasıl Korunabiliriz?' Semineri Gerçekleştirildi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Şeyma Nur Önal'ın moderatörlüğünü yapacağı ''Kalp Hastalıklarında Risk Faktörleri Nelerdir? Nasıl Korunabiliriz?'' çevrimiçi etkinlik, konukları Yozgat Bozok Üniversitesi Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Beyza Nur Durukan ile özel bir kurumda çalışan Diyetisyen Büşra Nur Durukan ile 05.04.2022 tarihinde 20:30'da gerçekleştirilmiştir. Katılımcı ve konuklarımıza teşekkür ederiz.