Pandemi Süreci Nedeniyle Uzaktan Eğitimle Devam Ettiğimiz Bahar Döneminde Düzenlenen ''Evde Kal'' Etkinlikleri 2

Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Fizyoterapi Programı Hocaları, 2020 Bahar Döneminde öğrencilerle birlikte ''Evde Kal'' etkinlikleri düzenledi. Hocalarmıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İlk senkron derste Öğr.Gör. Şeyma Nur Önal ve öğrenciler kullanılan program üzerinden birlikte resim yaptı.

''Evde Kal, Koridor Yürüyüşü'' : Öğr. Gör. Şeyma Nur Önal ile öğrenciler fiziksel aktivite yaptı.

''Evde Kal, Kitap Oku'' : Öğr. Gör. Şeyma Nur Önal ile öğrenciler kitap okuma etkinliği yaptı.

''Evde Kal, Helyoterapi'' : Öğr. Gör. Şeyma Nur Önal ile öğrenciler ev ortamında güneşlenme etkinliği yaptı.