Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Yüksekokulumuz Bölüm Başkanları ve Öğrencilerimiz ile Görüştü

31 Mayıs 2020 tarihinde saat 19.00' da Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN, Bölüm Başkanlarımız ve öğrencilerimiz ile Zoom programı üzerinden görüştü. Toplantıda uzaktan eğitim süreci ile ilgili Bölüm Başkanlarımızın ve öğrencilerimizin fikirleri alındı. Katılımlarından dolayı Sayın Rektörümüze teşekkür ederiz.Fizyoterapi Programı öğrencilerimize teşekkür ederiz.