Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2020-2021 Akademik Yılı Bölüm Başkanları Toplantısına Katıldı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanları ile 07 Eylül 2020 Pazartesi Günü saat 10:30'da müdürlük makam odasında toplantı yapılmıştır. Toplantıda maske ve dezenfektan kullanımına, sosyal mesafeye dikkat edilerek bölüm başkanları ile görüş alışverişinde bulunulmuştur. Toplantı gündemi önümüzdeki yılın eğitim öğretim hazırlıklarının yapılması, esnek ve uzaktan çalışmanın planlaması, enerji ve kağıt israfının önlenmesi, danışmanlık ve ders kayıt gibi tüm süreçlerinin etkin ve verimli bir şekilde yönetilmesi,  akademisyenlerin proje ve yayın yapmaya teşvik edilmesi konularından oluşmuştur. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Tuncay ÇORAK hocamızın katıldığı toplantı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hacer YALNIZ DİLCEN'in iyi dilekleri ile sonlandırılmıştır.