"Yatağa Bağımlı Engellilerin Bakımı" Konulu Eğitim Gerçekleştirildi

Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyonu programı öğrencilerine yönelik düzenlenen ‘Yatağa Bağımlı Engellilerin Bakımı’ konulu etkinlik 02.06.2022 tarihinde saat 10.30’da,  Öğr. Gör. Mustafa Mert ÖRNEK moderatörlüğünde gerçekleşmiştir. Üniversitemiz öğretim üyelerinden Öğr. Gör. Dr. Elçin Sebahat KASAPOĞLU ve Öğr. Gör. Dr. Yasemin ŞAHİN YILDIZ, yatağa bağımlı engelli bireylerin öz bakımı ve bası yaralarının tedavisi ve  önlenmesi konuları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir.